maandag 23 januari 2012

Ghana!


Jawel, het is zover, we zijn in Accra!!
Gisteravond zijn we heel warm ontvangen; enerzijds door de 28 graden (‘s avonds!!), anderzijds door een hele leuke ontmoeting met onze hosts voor deze week; Nadia en Manuel Minnaar. Morgen begint ons drukke schema met momenteel zo’n 7 ingeplande workshops en voorstellingen!

Op Schiphol werden we overigens tot onze verrassing ineens vergezeld door een  compleet uitzwaai-team; Sjaak en Manuel met hun zoons, en Leo en Arjen! Ze hadden na ons nieuwjaarsevent zaterdagavond waarschijnlijk nog minder geslapen dan wij, maar ze waren er! Met een grote dosis energie, positiviteit en fanatisme zijn we nog tot en met de allerlaatste glimp bij de douane uitgezwaaid. Ssssht, volgens sommige bronnen staan ze er nog.

Vanmorgen zijn we nog op bezoek geweest bij de IND hier in Accra en afgesproken nog een aantal extra workshops te doen. Spannend! De hele week zit nu vrijwel helemaal vol met workshops en voorstellingen. We gaan werken en spelen met scholieren, kinderen uit weeshuizen, verstandelijk gehandicapte kinderen en kinderen met het Syndroom van Down. Vandaag hebben we besproken welke spelvormen en oefeningen het beste per groep geschikt zijn dus....we zijn er helemaal klaar voor!

Wordt vervolgd!


2 opmerkingen:

  1. maak er een mooie week van!! we blijven jullie volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bijzondere ervaring jongens. Geniet van de bijzondere ontmoetingen. Contact maken van hart tot hart, voorbij alle grenzen, talen en handicaps.
    We zijn benieuwd naar de eerste foto's.
    Groet Steven en Mandy

    BeantwoordenVerwijderen